Svenska supersportbilen Koenigsegg Regera slutsåld

Allt om Bilar har skrivit många artiklar om Koenigsegg Regera. Vi har synat den moderna tekniken där detta vidunder till hybridbil kan leverera 1 500 hästkrafter, utan normal växellåda. En dubbel-turbo-V8 som kombineras med tre elektriska motorer.

Vi har skrivit om den extrema speeden tack vare de där galna hästkrafterna, vi har visat dess Transformers-finess och vi har berättat om det höga priset och den långa väntetiden för kunderna.

Regera har varit en teknisk utmaning

Men det är inte så konstigt – det handlar ju om en unik bil. Och att den är så speciell förstärks nu när Koenigseggs huvudkontor i Ängelholm meddelar att alla 80 exemplar som skulle byggas av Regera-modellen nu är slutsålda.

– Regera är ett nytt högvattenmärke för Koenigsegg. Den har varit vår största tekniska utmaning och därmed också vår största tekniska succé. Att våra kunder och återförsäljare har sett och uppskattat arbetet vi lagt ned på Regera är en källa till stolthet för alla på Koenigsegg, säger Christian von Koenigsegg.

https://twitter.com/koenigsegg/status/874614765255000064

Bilen är alltså slutsåld. Men är du själv inte helt såld på Regera så kolla in bildspecialen – det är svårt att inte gilla superbilens design och interiör.

LÄS ÄVEN: Se & hör Koenigsegg Regera på nära håll! 

Lämna ett svar