Richard Hammonds hälsning från sjukhussängen

Det var under lördagen som olyckan i Schweiz inträffade.

Den tidigare Top Gear-stjärnan Richard Hammond, 47, fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter efter en olycka i samband med inspelningen av ”The Grand Tour”. 

Richard Hammond uppgavs ha skadats när hans vita Rimac Concept One, en elbil tillverkad i Kroatien, fattat eld och kraschat in på en bana som stängts av för racet Bergennen Hemberg, skriver The Mirror. 

Richard Hammond kraschade illa

Kollegan Jeremy Clarkson skrev sedermera om kraschen på Twitter.

”Det var den största och den mest skrämmande krasch jag sett. Men otroligt och glädjande nog verkar Richard vara okej”. 

Richard Hammond lyckades själv ta sig ur bilen innan den fattade eld – och nu skickar han en hälsning till sina fans direkt från sjukhussängen. 

Richard Hammond: ”Vill be om ursäkt”

I klippet som publicerats på Drivetribe säger den forna Top Gear-stjärnan att han ska operera sitt knä – samtidigt som han tackar för all hjälp och allt stöd. 

– Jag vill tacka all sjukvårdspersonal som har tagit hand om mig. Jag vill tacka James May som smugglade hit en flaska gin, vilket jag förmodligen inte borde säga, säger han innan han fortsätter:

– Framför allt vill jag be om ursäkt till min fru Mindy och mina döttrar för att jag är en sådan kolossal…

Därefter blir han avbruten av James May och klippet tar slut. 

Richard Hammond utgör tillsammans med Jeremy Clarkson och James May trion i Amazons bilprogram ”The Grand Tour” som hade premiär i fjol. 

https://twitter.com/thegrandtour/status/873863474153226242?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.thedrive.com%2Fnews%2F11386%2Fheres-richard-hammond-on-his-hospital-bed-not-dead-post-crash

Lämna ett svar