Köp din nya Volvo från soffan

S90/V90 har nått stora framgångar sedan lanseringen. Nya XC60 är het och första exemplaret har precis rullat av banan i Torslandafabriken. Nygamla versionerna av XC60 och S60/V60 säljer som aldrig förr.

Ja, det är lätt att dras med och vilja köpa. Men så är det ju det där med vardag, tid och annat som kommer i vägen när det ska testas, kontrolleras, funderas kring tillval…

Vill du kunna luta dig tillbaka i soffan och därifrån bygga, beställa och köpa din nya bil? Det är i varje fall tanken hos Volvo Car Sverige när den digitala bilförsäljningen lanseras, under konceptnamnet Care By Volvo.

– Med Care By Volvo vill vi göra livet enklare för våra kunder – vi vill möta dem där de är, oavsett om det är i en digital eller fysisk miljö, säger Kristian Elvefors, vd för Volvo Car Sverige.

Bygg din Volvo hemifrån

Konceptet lanserades redan i höstas då det gick att beställa hos Volvo Studio i Stockholm och sedan få den levererad på önskad ort och hos önskad Volvohandlare. Men nu finns det betydligt fler möjligheter.

Om du beställer en bil via Care By Volvo så bygger du din egen bil med hjälp av verktyget ”Bygg din Volvo” på volvocars.se. Du klickar sedan på en köpknapp och kontaktas personligen av Volvo för att gå igenom beställningen och leverans.

I Care By Volvo ingår valfri bilmodell och specifikation, finansiering, försäkring, serviceavtal, förlängd nybilsgaranti samt tillgång till bilpoolen Sunfleet och rabatt på hyrbilar från Hertz.

– Vi arbetar konsekvent med att stärka våra kunders upplevelse av Volvo som varumärke, det är därför naturligt för oss att även kunna erbjuda digitala köp av våra produkter. Vi vet att många kunder efterfrågar den här typen av tjänster, säger Kristian Elvefors.

LÄS ÄVEN: ”Bilbranschen behöver en digital omställning” 

Lämna ett svar