Internet rasar mot arga motorcyklisten

Det finns alltid några få som förstör för den stora, snälla massan. Några huliganer på en fotbollsmatch som startar bråk och struntar i att tusentals andra vill se klart matchen. En pitbullägare som hetsar sin hund till aggressivt beteende och gör så att alla tror det är hundrasen det är fel på.

Och så finns det motorcyklisterna. De flesta får dagligen stå ut med bilister som tränger ut dem eller på andra sätt struntar i det faktum att mc-åkarna är rätt oskyddade ute på vägarna. Dessa tvåhjulingsägare skulle må rätt bra av positiva förebilder som får resten av trafikanterna att visa hänsyn.

Men då kommer motorcyklister som i filmen här. Han är ute och kör (och filmar) och blir vansinnig på en bilförare som ska svänga vänster i en korsning. Att bilisten inte gör nåt fel, och dessutom kör både försiktigt och bromsar i tid, verkar inte var något mc-föraren tänker på.

Nej, i stället vänder han och jagar i kapp bilen. Där visar det sig att föraren är en lugn dam som försöker prata sansat med motorcyklisten. Vad han gör? Han tokskäller! Varning för fult språk.

Internet har valt sida och läsarna/tittarna ger tummen ner för hans Youtube-sida, samt kommenterar frekvent:

– Killen är en förlorare.

– Bikers följer inga regler, och de tror de äger vägen.

– Wow, du visade verkligen vad som gällde för den där gamla, ursäktande damen…

Det finns betydligt fler kommentarer, men de flesta innehåller aningen för färgstarkt språk för att bli återgivna här.

Målet för ”Motoscarface” var antagligen att få många visningar på sin film, vilket han lyckades med. Hans sida är ny och har extremt få följare. Frågan är om de kommer bli fler…

LÄS ÄVEN: MC-föraren får fingret – men hämnden är ljuv



Lämna ett svar