Eric Claptons Ferrari F40 till salu

Det är hos den exklusiva bilhandlaren GVE som Eric Claptons forna Ferrari F40 finns till salu.

Eric Clapton är en känd Ferrari-entusiast och han äger flera, men även om den här bilen nu är till salu så är det frågan om inte F40 ändå är den ultimata Ferrarin? Det finns rätt många som anser det, i alla fall.

– F40 är en riktig affischbil och en av de mest bejublade supersportbilarna från 1980-talet. En modern klassiker som får folk att vända sig om var den än körs, och den får definitivt mycket uppmärksamhet i vårt showroom. Att den en gång ägdes av Eric Clapton är grädden på moset, säger GVE:s David Rai, enligt Carscoops.

Bara rullat strax över 1000 mil

Bilen har bara gått strax över 1 000 mil och är väl-servad. Den håller även just nu på att utvärderas för att bli klassificerad som en officiell Ferrari-klassiker. Priset? Drygt 10 miljoner kronor.

Gissningsvis har det spelats en hel del härlig musik i bilen. Kanske har det även nynnats några klassiker där – som ”Cocaine”, ”After Midnight” och I shot the sheriff”. Köparen får väl också hoppas på några kvarglömda plektrum från en av de allra största i musikvärlden, Eric Clapton.

LÄS ÄVEN: Miami Vice-Ferrarin till salu

Lämna ett svar