BMW avslöjar: Här är nya bilarna i 4-serien!

BMW har släppt bilder på sin nya 4-serie. Som väntat handlar det om att plocka in ny teknik, nya lampor samt att uppdatera främst interiördesignen.

Det blir också två nya färger för den snygga bilen, färger som är exklusiva för 4-serien. Färgerna heter Snapper Rocks Blue och Sunset Orange.

Vi ser att lyktdesignen påminner väldigt mycket om den vi såg i 4-serie Concept för cirka fyra år sedan. Även baklamporna har uppdaterats. Instrumenteringen har uppgraderats och nu finns BMW:s multifunktionssystem även i 4-seriebilarna.

Det blir också en rakt igenom digital display framför föraren med en rad möjligheter att presentera olika saker och information.

Vi ser också den senaste versionen av iDrive, nya material i inredningen och nya designdetaljer, som till exempel dubbla sömmar. Det ska också gå att beställa en rad egna varianter på design av inredningen.

Vässade köregenskaper

BMW 4-serie Coupe och BMW 4-serie Gran Coupe får nya, styvare, fjädringskomponenter för att förbättra köregenskaperna ytterligare. Förändringen gäller såklart även på M Sport-komponenterna och komponenterna i den adaptiva fjädringen. Även styrningen har förbättrats för att ge bilen en bättre stabilitet rakt fram utan att förlora i smidighet.

BMW 4-serie kommer med tre bensinmotorer, 420i, 430i och 440i, där alla är enligt den senaste generationen med dubbelturboteknik. Det blir också tre dieslar, 420d, 430d och 435d xDrive. Gran Coupe säljs också med ett fjärde dieselval, 418d.

Fyrhjulsdriften xDrive finns som tillval till totalt 12 varianter av 4-serie. Förutom Coupe och Gran Coupe finns det förstås en cabrioletversion.

BILDUELLEN: BMW X1 mot VW Tiguan – vi utser en vinnare!

Lämna ett svar