BILDSPECIAL: 20 läckra och galna limousiner

De flesta av oss har nog någon gång funderat på hur det skulle vara att glida fram till entrén i en limousin. En del av er har kanske gjort det också.

Men frågan är om någon av er ens befunnit sig i närheten av lyxåken som finns här i bildspelet?

Den ombyggda Mercedesbussen, som ju ser ut som ett jetflygplan, kostar nästan 900 000 kronor att hyra i en vecka. Vill du köpa limousinen kostar den nästan 9 miljoner kronor. I priset ingår även en rökmaskin och en hjärtformad säng.

LÄS OCKSÅ: Här är en fantastisk surf-limo på Hawaii 

Stridsvagnen går att hyra i Storbritannien och är betydligt billigare än ”flygplanet”. Limo-tanken kostar cirka 43 000 kronor om dagen, enligt Daily Mail, och är tydligen ett kanonsäkert sätt att få uppmärksamhet vid anländandet till festen.

14 miljoner får du lägga ut för att få en Mercedes-Benz S-600 Pullman Guard – men då är den ju aningen mer modern än de två ovanstående. 5,5 ton och skottsäker. Ja, till och med golvet är förstärkt för att skydda mot bomber.

Besten ännu tyngre hos Trump

USA:s förre president Barack Obama åkte omkring i The Beast, värd cirka 26 miljoner kronor med all specialutrustning. Troligen är dock Donald Trumps nya version av denna Cadillac ännu värre – den har till och med beskrivits som en ”Caddy på en stridsvagnsplattform”. Den väger åtta ton och är utrustad med tårgaskanon – samt extra blod specifikt just för presidenten, enligt Daily Mail.

Hyra en limousin är ju en sak, men är det verkligen värt att köpa en? Till slut ser kanske alla ändå ut så här:

Övergiven limousin, någonstans i världen.

Foto: Colourbox

LÄS ÄVEN: Här är Putins gamla limousin – värd 12 miljoner

Lämna ett svar