570S Spider – McLarens nya sportiga fartraket

McLaren följer upp succén med 720S Launch Edition med nya 570S Spider och det är ingen bil för fattiglappar, drygt 1,8 miljoner kronor måste du punga ut för att få glida runt i denna sportiga racer.

Bilen drivs av den kraftfulla motorn 570 PS 3.8-liter twin turbo V8 och väntas ha brittisk premiär den 29 juni på Goodwood Festival of Speed.

– 570S Spider är den mest utvecklade Spidern hittills och tillför en ny dimension till McLarens sportbilsfamilj, den garanterar samma dynamiska prestanda och exceptionella förarkänsla som gladde med 570S Coupe, säger McLarens vd Mike Flewitt stolt till carscoops.com.

LÄS OCKSÅ: McLarens dyrbara klocka 

Väger bara 46 kilo

Taket på 570S Spider kommer sportbilsälskaren verkligen gilla, i en fart upp till 40 km/h kan taket både fällas och resas på 15 sekunder, och vikten är så lite som 46 kilo.

Bilen klarar 0–100 km/h på bara 3,2 sekunder och har en maxhastighet på 328 km/h, det är samma topphastighet som även coupen har.

570S Spider har handsydda lädersäten och en lyxig inredning och instrumentering med en 7″ IRIS touchscreen som kronan på verket.

McLaren lanserar också också nu tre nya exteriörfärger: Curacao blå, Vega blå och siciliansk gul.

LÄS OCKSÅ: McLarens nya version av klassiska superbilen

Lämna ett svar