Varning: Här är bilarna du INTE bör köpa

10 bilar som aldrig borde ha byggts

Varje år presenteras massor av nya bilmodeller. Och de allra flesta av dem för utvecklingen framåt. Det finns dock också bilar som egentligen inte förtjänar att byggas. Här är tio modeller som tillverkarna lika gärna kunde ha struntat i.

 

11 bilar du INTE Ska köpa

Många bilmodeller kan verka vara smarta och trevliga val, både när det gäller nya och begagnade. Men allt är inte som det verkar. Här är elva bilar du bör akta dig för. Och modellerna du bör satsa på i stället.

 

10 farliga begbilar

Det finns begagnade bilar som kan vara både billiga, snygga och praktiska. Men också rent farliga om olyckan skulle vara framme. Här är tio modeller som fått underbetyg i Euro Ncaps krocktester. Finns din bil med i listan?

 

11 sämsta bilköpen på Blocket

Det finns många fina bilar till salu på Blocket. Men det finns också risken att man gör en riktigt dålig affär. Just nu är efterfrågan på begagnade bilar ovanligt stor – och priserna på vissa bilar därmed ovanligt höga. Det finns också bilar som inte alls är så bra som de kan verka. Här är 11 bilmodeller som man bör se upp lite extra med när man köper en begagnad bil på Blocket.

 

11 bilar med prutläge

Det här är inte bilar du ska se upp med – här handlar det i stället om att du kan göra en bra affär. Men var noga med att inte betala för mycket för dessa 11 bilar! Det är bilar som står/stått inför ett modellskifte och där du som köpare kan, och bör, utnyttja situationen till att spara tusenlappar.

Lämna ett svar