Säg hejdå till hundhår i bilen

Du som har hund vet hur irriterande hundhår kan vara i bilen. Det fastnar. Överallt. Och hur mycket du än städar finns det alltid 1 000 hår kvar.

Du som inte har hund vet hur irriterande hundhår kan vara så fort du sätter dig i en hundägares bil. Det finns ju hår överallt även om hunden befinner sig i en bur där bak.

Nu finns en lösning – och självklart kommer den från USA.

Det är Swns.com som skriver om företaget & hundplagget Shed defender där Tyson Walters fick idén att skapa en slags trikådräkt till sin hund Harley.

”Bilen nära bli helt förstörd”

Resultatet blev en effektiv hårstoppare – och en galet rolig hundgestalt.

– Jag behövde en lösning för att kontrollera Harleys hår – det var överallt. Min bil var nära att bli helt förstörd av allt hår som snott in sig i bilklädseln. Jag kunde inte göra någonting, bara borsta och borsta. Och det räckte ändå inte, säger Tyson Walters till Telegraph.

Han kom på idén till Shed defender, lät sin mamma sy upp några exemplar och succén var ett faktum – så pass att han haft råd att anlita en professionell sömmerska.

– Resultatet har utvecklats till en felfri design som inte bara är effektiv utan även bekväm för hunden.

Då återstår frågan vad hundarna tycker om sina trikåer? Är det en potentiell kil mellan hund och matte/husse – eller är de fortfarande lika tajta?

LÄS MER: Så tar du med hunden i bilen bäst

Lämna ett svar