Köptips: 54 bra suvar – nytt och begagnat

12 billiga familjesuvar

Småsuvarna ökar i popularitet. Här är 12 bra modeller till vettigt pris. Några bjuder på riktigt fina utrymmen – och moderna säkerhetssystem. Här kan du hitta en suv som passar dig!

 

12 hetaste suvarna i somras

Alla vill sitta högt. Alla vill åka suv. Och aldrig förr har det funnits så många bra alternativ för suv-köparna på den svenska marknaden. Här listar vi de 12 hetaste suvarna i Sverige under sommaren som gick.

 

10 begagnade suvar – våra bästa tips

Allt fler drömmer om att äga en suv. Modellerna bjuder ofta på bra komfort, bra framkomlighet och rejäla utrymmen. Ofta är de hiskligt dyra när de är nya, men nu finns många suvar ute på begagnatmarknaden. Här tipsar vi om tio modeller som kan bli trevliga och bra begagnatköp.

 

10 bra suvar – lyx och begagnat

Många drömmer om en suv – kanske extra mycket nu när hösten och vintern snart står för dörren. Vi har sammanställt en lista med 10 bra suvar. 5 nya lyxmodeller och 5 riktigt bra begagnade alternativ som är mer realistiska för plånboken. Kanske hittar du din drömbil här?

 

10 mest sökta suvarna på Blocket

Många vill ha en suv. Och då helst med fyrhjulsdrift. Blocket.se har gjort en sammanställning över vilka suvar som är allra populärast i Sverige. Här finns olika typer av suvar i flera prisklasser. Någon som passar dig, kanske?

 

Sugen på en ny suv? Se vad du kan få för din gamla bil här

Lämna ett svar