Biltest: 5 folk-suvar gör upp i 10 ronder

Seat Ateca – betyg i 10 kategorier

I höst kommer många att göra verklighet av sina suv-drömmar. Anledningen: Seat har precis lanserat sin första suv. Kombinationen av pris, utrustning, design och köregenskaper gör Ateca till årets kanske allra bästa suvköp.

 

Kia Sportage – betyg i 10 kategorier

Kia har ritat om snygga Sportage och resultatet är en mindre Sorento utan mycket av den personlighet som gjorde Sportage till något speciellt på vägen. Ändå kommer nya Sportage att bli en storsäljare i Sverige. För svenskarna har en alldeles speciell kärlek till Kia.

 

Renault Kadjar – betyg i 10 kategorier

Den är snygg. Den är billig. Den är bekväm. Nya Renault Kadjar har många styrkor som kan göra den till en riktigt populär bil i Sverige. Men – den är inte perfekt.

 

Honda HR-V – betyg i 10 kategorier

Glöm gamla tråkiga och kantiga Honda HR-V. Här är lite tuffare och snyggare HR-V. Hondas lilla suv är en enkel men genomtänkt bil som passar många.

Mazda CX-3 – betyg i 10 kategorier

Det här är en av marknadens minsta suvar. Men den är en av de största karaktärerna. Vi hade tidigare konstaterat att Mazda CX-3 är komfortabel, snygg och rolig att köra. Nu står det klart att det också är en prisvärd bil.

 

Sugen på nya bil? Se vad du får för din gamla här!

Lämna ett svar