5 smarta småbilar ställda mot varandra

Mazda 2 – betyg i 10 kategorier

Mazda står inför ett intensivt år med många nyheter. Först ut är Mazda 2 – den lilla småbilen som växt till sig och nu kan ett riktigt bra alternativ för bilköparna som tidigare bara tittat på större bilar. Under huven har Mazda en bensinmotor som verkligen imponerar.

 

Skoda Fabia – betyg i 10 kategorier

Skoda Fabia Combi fyller nästan samma funktion som en Volvo V70. Men den kostar bara hälften så mycket. Kanske är det dags att avliva gamla myter om vad som är en riktig familjebil och få lite pengar över till annat?

 

MINI 5d – betyg i 10 kategorier

Mini har blivit större. Med sina nya bakdörrar och extra utrymmen för både passagerare och packning har femdörrarsversionen av modellen vuxit till en bil som klarar riktigt vardagsslit.

Vi har provkört modellen. Och vi gillar den.

 

Honda Jazz – betyg i 10 kategorier

Äntligen har Honda fått ordning på designen av Jazz. Tråkiga Jazz kan nu konkurrera i småbilsklassen – till exempel med ett stort baksäte och modern instrumentering och bra utrustningsnivå.

 

Smart Fortwo – betyg i 10 kategorier

Smart Fortwo. Tredje generationen av lilla Smart delar 70 procent av sina delar med Renaults Twingo. Det märks faktiskt inte. Smart känns mer som en stor bil.

 

Sugen på ny bil? Se vad du får för din gamla här!

Lämna ett svar