Vi sänder rallycross på is LIVE i mobilen

I fredags kunde vi berätta att du kan följa Swedish Rally Historic live från Svenska rallyt. Vi sänder totalt tre timmar live både fredag och lördag från Svenska rallyt och den populära klassen för historiska rallybilar.

Men det blir ännu mer live-sändning från Svenska rallyt.

Startar fedag 20:25

Nu är det klart att Expressen och Svenska rallyt i samarbete med STCC också sänder rallycross på is från Färjestads travbana på fredag kväll. Sändningen startar 20.25 och vi kommer att få se flera stora profiler tävla mot varandra.

Bland annat finns ex-rallyvärldsmästaren och flerfaldige vinnaren av Svenska rallyt, Marcus Grönholm, med och han möter förare som Thomas Rådström, Richard Göransson och Sebastian Eriksson.

– Det är roligt att vi förutom live-sändningarna från Historic också kan bjuda publiken på den här showen, säger Svenska rallyts vd Glenn Olsson.

Ny tävlingsserie

– Rallycross är den kanske hetaste bilsporten just nu med massor av stora förare och duktiga team. Rallycross på is och snö är helt nytt och det passar perfekt som tv-sport, säger Expressen ALLT OM BILARS redaktör Jan-Erik Berggren.

Rallycross på is är en ny tävlingsserie som arrangeras av STCC.

– Vi ser att intresset för rallycross växer och att tävla på is och snö är tradition i Sverige. Det här blir som en förfest till rallycross- och racingsäsongen, säger STCC:s vd Jonas Lundin.

Sändningstiderna från Svenska rallyt på:

Fredag 13 februari kl 15.25: Rally Sweden Historic

Fredag 13 februari kl 20:25: RallyX On Ice

Lördag 14 februari kl 11.55: Rally Sweden Historic

Lämna ett svar