Vi har kört: 5 populära suvar för olika behov

Mazda CX-5

Mazda uppdaterar sin storsäljare CX-5 med en försiktig facelift. Men mycket av tekniken är ny. Nya snygga LED-strålkastare märks mest på utsidan, bilen har fått fler och uppdaterade säkerhetssystem och komforten är bättre med nya stolar och bättre ljudisolering:

Mazda CX-5 – en crossover som trivs bäst på asfalt

Honda CR-V

Honda CR-V är en bra kompromiss mellan suv och kombi. I vår börjar den uppdaterade versionen att säljas i Sverige. Bilen har fått en ny motor, växellåda och flera nya säkerhetssystem:

Honda CR-V – både roligare och säkrare att köra

Mitsubishi Pajero

Mitsubishis Pajero är en riktigt stryktålig bil som är byggd för tuffa uppdrag. Den här suven är till för dem som behöver ta sig fram på tuffa underlag. Modellen har precis fått en facelift, och så här tyckte vi om den:

Mitsubishi Pajero – en bil för många uppdrag

Kia Sorento

Helt nya Kia Sorento är på väg till Sverige, och det är en bil som blivit bättre på flera viktiga punkter. Köregenskaper, komfort och inredning är på en annan nivå än tidigare.

Kia Sorento tar stora kliv framåt

Subaru Outback

21 mars är det Sverigepremiär för helt nya Subaru Outback. Få bilmärken har så trogna och nöjda ägare som Subaru, och nya Outback lär inte göra Subarufansen besvikna. Bilen har blivit snyggare, säkrare och lastar betydligt bättre än tidigare:

Subaru Outback – imponerar på flera punkter

Lämna ett svar