Thed Björks hjälm – överraskande dyr!

Förra fredagen hade webb-tv-programmet Motorklubben premiär på expressen.se Och vilken succé det blev. Väldigt många har tittat på programmet under veckan.

I fredags det andra avsnittet av Motorklubben med regerande STCC-mästaren Thed Björk som gäst.

Priset en överraskning

Thed hade med sig den hjälm som han tävlar i STCC med och programledaren Jessica Folcker blev mycket överraskad av prislappen på hjälmen: 36 000 kronor.

Thed Björk avslöjade också flera av sina hemliga träningsknep och han avslöjade att bland annat mental träning hjälpt honom att bli en bättre förare.

Utan att avslöja för mycket från programmet kan vi säga att det handlar en hel del om Thed Björks vader.

– Jag har träffat en mental coach regelbundet och det har gjort att jag kommer bättre förberedd till tävlingarna och att jag kan lägga energi på rätt saker. När jag kör ut på banan – det är där och då jag lägger min energi, säger Thed i programmet.

Veckans tips från Ramona

Ramona Karlsson bjuder på veckans biltips. I förra veckans avsnitt avslöjade hon hur du mycket enkelt kan ta reda på vilken sida av bilen ditt tanklock sitter. Den här veckan visar Ramona hur enkelt det är att få ner alla sidorutorna på bilen – samtidigt.

Vi får se Ramona och Thed tävla i ett spännande moment där det gäller att gissa vilket motorljud som hör till vilken bil och fordon.

I Motorklubben får vi en unik inblick i hur Thomas Berglund tränat inför årets Dakar-rally och i varje avsnitt kommer en direktrapport från Thomas Berglund.

Se senaste avsnittet av MOTORKLUBBEN här!

Lämna ett svar