Svenska rallyt – vi sänder tävlingen live

Svenska rallyt är en stor publikfest med ett par hundra tusen åskådare i skogarna i norra Värmland och i Norge. Men många följer också rallyt via sin dator, läsplatta eller mobiltelefon. Tv-sändningarna från VM-klassen är populära och i år precis som tidigare sänder SVT från Svenska rallyt och resten av VM-serien.

Populär klass

Nytt för i år är att Svenska rallyt i samarbete med Expressen ALLT OM BILAR kan erbjuda live-sändning från Rally Sweden Historic.

– Vi vet att det här är en väldigt populär klass i Rally Sweden och många åskådare kommer till oss mer eller mindre bara för att uppleva de härliga rallybilarna från förr. Vi har också ett stort startfält med många fina gamla bilar – och förare, säger Svenska rallyts vd Glenn Olsson.

Rally Sweden Historic kommer att sändas vid två tillfällen, en timme under fredag och två timmar under lördagen.

– Det här blir en väldigt fin service för våra läsare och tittare och ett bra sätt för alla att följa vad som händer i Svenska rallyt även för de som inte kan vara på plats, säger Jan-Erik Berggren, redaktör för ALLT OM BILAR.

Öppen för alla och gratis

Tv-sändningen är öppen för alla och helt gratis.

– Vi har samarbetat med Svenska rallyt på lite olika sätt i några år och det är spännande att vi nu kan känna oss för i den här kanalen, säger Jan-Erik Berggren.

– Jag och många med mig älskar att se de här gamla bilarna och de bjuder på väldigt en fin show ute i skogen.

Sändningstider:

www.expressen.se

Fredag 13 februari klockan 15.25

Lördag 14 februari klockan 11.55

Lämna ett svar