Läsarna: Vi gillar floppbilarna

Många läsare har hört av sig till redaktionen och försvarat bilarna som Berggren pekat ut som floppar och fiaskon.

Du kan läsa Berggrens lista här

 

Och här är ett urval av några av läsarreaktionerna:


Hej Jan-Erik beställde en ny A4 Allroad i går och såg din annons när jag kom hem. Dock fullt medveten att Audi börjar byta ut A4an under 2015, men ändå. Du skriver att motorn kommer förändras avsevärt. Jag har dock uppfattningen att det är en ganska ny motor jag får som bland annat även sitter i helt nya VW Passat. Om jag inte misstar mig? Även lite förvånad att du inte har med VW Tiguan/ BMW X1 på din lista då dessa nog står inför rejäla förändringar.

Jonatan


Måste bara ifrågasätta om du ogillar japanska bilar eller om du talar i okunnighet? Din lista med så kallade nybilsfloppar så tar du först med nya Aygo, hur kan en bil som har extremt låga milkostnader och ett oerhört högt andrahandsvärde,kallas för en flopp? Min fru kör nu sin 3:e Aygo och det har varit det billigaste och tryggaste ägandet hon haft.

Simon


Hur kan du skriva ner en massa nya bilar? Menar du att de inte håller, vad vet du om det? Jag vet i stort sett ingenting förutom att man verkar kunna köra 50,000 mil utan problem med Prius en av de bilar du skrivit ner. Hur kan en hybridbil vara törstig folk som har dom säger de drar 0.4-0.5 l mil i taxi i Stockholm.

Leif


Han som skrivit artiklarna här är ju tappad i golvet ang Toyota Aygo. Den gamle modellen var väl lite si så där men med facit i handen så sålde den väldigt bra mellan 2006-2014 och nu den nye Aygon 2015 delar mycket mycket lite med sina PSA-kompisar så snälla du gör om gör rätt och läs på innan du skriver artiklar inom bil världen.

Roger

Lämna ett svar