Ingen vanlig suv – se den toklyxiga insidan

Har du inte spenderat tillräcklig med pengar på julklappar och är intresserad av en ny bil, har du chansen. Den här pimpade special-Cadillacen, Escalade 2015, finns nu tillgänglig för försäljning. En bil som ger allt och mer därtill för den som älskar lyx och teknik.

Hemmabiosystem

Suven har omvandlats till ett extravagant privatkontor och bio, komplett med stor smart-tv monterad bakom förarsätet. Förutom tv:n har bilen också ett satellit-tv-system, Ipad, Mac minidator, 24-karats guldpläterad hårdvara och anslutningar för videokonferenser.

Taket är extra upphöjt med led-belysning bakom små glasrutor, där finns två skinnkaptensstolar, två stolar som kan göras om till bäddar, utfällbara bord och fönster som man kan variera ljuset på. Allting i bilen kontrolleras med en touchpad.

Övervakningskameror

För de som bryr sig om säkerheten finns även övervakningskameror monterade på utsidan av fordonet där allt visas på monitorer inne i bilen. Vill man kan man även få bilen med pansarskydd.

Lexani motorcars i Corona, Kalifornien, har inte avslöjat priset på sin ultralyxiga SUV som de kallar Concept One Curve. Men en vanlig 2015 Cadillac Escalade går loss på närmare en halv miljon kronor.

Lämna ett svar