Här avslöjas Volvo V90

Volvo står inför en massiv modelloffensiv. Om en dryg vecka ska vi få se nya sedanen S90 som blir den andra nya bilen på den nya SPA-plattformen efter XC90.

Och under första halvåret 2016 ska vi få se nya V90.

Volvo satsar också på att utveckla sitt sätt att sälja bilar. I ett nytt samarbete med Microsoft har Volvo utvecklat ett slags hologram som används för att visa upp bilens funktioner. Tekniken ska användas för att visa bilkunder vad bilen kan göra och hur den fungerar.

LÄS MER: Volvo visar första bilderna på nya S90

Nya Volvo V90 skymtar förbi i filmen

I går skickade Volvo ut ett pressmeddelande om samarbetet med Microsoft och till det en filmsnutt. Men var det meningen att avslöja nya V90 i filmen? Kombin ska visas först nästa år och blir ersättaren till Sveriges genom tiderna mest sålda bil, V70.

Det som ska bli nya V90 skymtar förbi redan i början av filmen som sen på ett snyggt sätt berättar om vad Microsoft-samarbetet ska leda till framöver.

Vi kan se släktskapet mellan S90 och V90 i filmen, framför allt den stora och markerade motorhuven. Vi ser också hur Volvo dragit ner taklinjen en aning för att göra bilen lite mindre.

Både S90 och V90 har, jämfört med XC90, också snyggats till ytterligare i inredningen. Volvo vill bli ännu mera premium.

Lämna ett svar