Babyboom och kärlekskris i F1

Inför årets första F1-test i spanska Jerez blev den finländske Ferrariföraren Kimi Räikkönen pappa för första gången när hans fästmö Minttu Virtanen födde parets son. Han var då inte odelat nöjd med att befinna sig på ett F1-test utan hade en del av sitt fokus på annat håll.

– Det är klart att det skulle vara trevligt att vara hemma med familjen nu. Men det är som det är, sa han då.

Rosberg blir pappa

Nu är det Mercedesföraren Nico Rosberg, tvåa totalt förra säsongen, som har fått lite annat än formel 1 att tänka på. På fredagsmorgonen meddelade han att det nu är hans tur att bli pappa.

– Det är en spännande tid för vår lilla familj! Vivian är gravid och om allt får bra kommer vi att få en liten flicka i augusti, skriver han.

Kan inte vinna utan Pussycat Doll-stjärnan

För Rosbergs teamkamrat och värste konkurrent, den regerande världsmästaren Lewis Hamilton, finns dock ingen familjelycka i sikte. Han avslutade nyligen ett långt och stundtals stormigt förhållande med den förre Pussycat Doll-stjärnan Nicole Scherzinger.

Det är fjärde gången som paret bryter upp och anledningen den här gången sägs vara de påfrestningar som ett distansförhållande innebär och att paret har olika uppfattningar om bröllop.

Hamiltons kärleksliv har varit ett vanligt samtalsämne bland teamen och det finns personer som menar att Hamilton inte klarar att prestera på topp under privata motgångar.

– Han kan inte vinna om det inte är bra med Nicole, säger en högt uppsatt person i ett konkurrerande team.

Lämna ett svar