Sponsrad video: Ford Parkeringsassistans

Sponsrad video: Ford Parkeringsassistans

Fickparkering, många bilförares mardröm! Man snurrar runt bostadsområdet på kvällen, kommer för sent till restaurangen i jakt på en större ficka. Eller parkerar några kilometer från fiket så att inte alla på gatan ska stirra när man försöker parkera på ett snyggt sätt. Hela tiden med samma tanke ”hoppas jag inte kör in i bilen bakom”.

Visst vore det varit skönt med en bil som hjälper dig att parkera? Och du ser ut som ett proffs på kuppen! Bilen hittar en passande ficka åt dig, informerar dig när det är dags att lägga i backen och parkerar din bil helt perfekt. Du sköter bara gas och broms. Detta är Ford Parkeringsassistans.

Den ultimata utmaningen för denna teknik? Jo, högst uppe på taket av ett höghus. Och istället för trottoarkant är det ett stup, 30 meter ner till marken. Vågar du titta?

Hos Ford står teknologin i centrum – I de nya Fordbilarna finns det många smarta tekniska lösningar som Ford ofta är först med, eller ensamma om att erbjuda på marknaden. För att nämna några:

  • En bränslesnål motor som samtidigt är stark, finns det? Ja, Nya 1,0 l. EcoBoostmotor som har slagit folk med häpnad och vunnit International Engine of the Year 2 år i rad! Helt unikt.
  • MyKey som bl.a. hjälper föräldrar ställa in en hastighetsbegränsning och begränsa ljudvolymen på bilstereon när tonårsbarnen ska låna bilen.
  • Active City Stop som hjälper dig att undvika kollisioner i låg hastighet genom att bilen bromsar åt dig.

 


Sponsrat inlägg.

 

Lämna ett svar