Gör reklam för Volvo – men kör Audi privat

Som musiker erövrade Steve Angello världen med Swedish house mafia. I slutet av gruppens segertåg över världen fyllde man Madison Square Garden i New York och spelade inför 105 000 personer på Friends arena i hemstaden Stockholm.

Designade egen Volvo

Som en del av den berömda gruppen fick Steve Angello designa sin egen Volvo-bil som en del av en reklamkampanj. Alla tre medlemmarna designade varsin bil som speglade deras personligheter och såldes i begränsade upplagor.

Privat kör Steve Angello dock helst Audi. Han berättar att han hemma i garaget i Los Angeles har tio bilar ståendes. När han ska hämta barnen på dagis brukar han välja sin Mercedes, som han själv beskriver som ”stor som ett hus”, och när han ska på restaurang med sin fru brukar han välja någon av sportbilarna – ett par Porschar, en Ferrari eller en Lamborghini Aventador.

Perfekt mix mellan sport och komfort

– Men bilen jag kör mest är min Audi S7. Jag har en RS 6:a också, men S7:an kör jag typ hela tiden, den är en perfekt mix mellan sport och komfort, förklarar Steve Angello för Audi magasin.

Lämna ett svar